Nadzorna ploča | Novi post | Postavke | Uredi izgled | Uredi HTML | Uredi komentare | Odjava | Scribd

Svečano "puštanje u promet" novoga izdanja

Konačno!!!
Sve izgleda baš kako sam zamišljala još prije nego sam pokrenula ovaj blog. No, koji god predložak bloga sam gledala, svaki je onako...dvodimenzionalni, kao papir. Moj mlađi sin je dao jako dobru usporedbu rekavši jednom "Mama, ovo je kao rola wc-papira, stalno ga odmotavaš i sve je duži!"
Ta njegova rečenica me mučila i mučila, vrag mi nije dao mira. Vidjeli ste da sam do sada već dva puta mijenjala izgled, pokušavajući dobiti "ono nešto". Slučajno sam, čitajući neke druge blogove, naišla na blog koji je bio baš sve ono što sam ja željela. "Dakle moguće je!" pomislila sam sva puna nade i volje da naučim nešto novo.
Krenula sam u istraživanje, prosjedila sate i sate kopajući po internetu, prisjećajući se školskih dana jer ovako nešto mi ne bi smjelo biti potpuno strano, zbog ovakvih sam stvari i išla u tu školu, i odlučila da je krajnje vrijeme da nakon 18 godina koliko je prošlo od mature (majko mila, zar već toliko???) uključim mozak i počnem upotrebljavati ono što sam tada naučila. Zbilja krajnje vrijeme, zar ne?
Rezultat je tu, pred vama. Nema više "odmotavanja wc papira". Sve je na "klik". Što god želite pogledati pregledno je razdvojeno na menu-baru iz kojeg se dalje, kao u knjizi, otvaraju razni sadržaji u kojima su ispisani naslovi svih postova ovoga bloga i sve što je potrebno je jedan "klik" na naslov kojeg odaberete. Tako jednostavno i uredno. I brže.
"Samo te molim, nemoj o nogometu pisati na rozom papiru!" bila je molba mojih sinova.
Hm, zbilja nije fora...ali pozadina ostaje, bar neko vrijeme, jer me čini veselijom, razigranijom. Uostalom "travnata"je, a nogomet se igra na travi. Paše i uz recepte jer mogu zamišljati da sam na pikniku. Uostalom, ovo su boje koje volim i s kojima se osjećam ugodno, toplo, u dobrom društvu.
Pridružite se i vi! Čeka vas zabava, dobra klopa i životne sitnice.
coloriage Gif AnimesGif Tes amis preferes Diddl2 coloriage Gif AnimesGif Tes amis preferes Diddl6

©2008 Sandrine








Prethodna pričaNaše pričeNova priča

4 komentara:

zdenkaa kaže...

ma super..premda mi nekako "fali" carobni dvorac
zdenka

Brusy kaže...

Bravo!!
Stranica je pravo osvježenje - vesela i istovremeno ugodna!!
Pozz :);)
Brusy

Unknown kaže...

Zdenka, ima dvorca, ima, ali ga moraš sama složiti! Klikni na "Zabavite se" u menubaru, složi ga i uživaj!

Brusy, drago mi je da ti se sviđa!

Pozdrav i puse objema!

Anonimno kaže...

Ajme, baš mi se sviđa!
Sad mi dođe da opet muža žicam za novi dizajn, a točno već znam što će reći - Sad mi je važnije riješiti džunglu oko kuće nego blog!
A ja baš nemam vremena za istraživanje... ipak su moje curice puuuuuuuuuuuuuno manje od K i R! Ali narast će i njih dvije! Hehe

 

Sandrine's 3 columns templates