Nadzorna ploča | Novi post | Postavke | Uredi izgled | Uredi HTML | Uredi komentare | Odjava | Scribd

Deutchland, Deutchland - Auf wiedersehn!

Emoticone Emoticone Emoticone Emoticone Emoticone Emoticone Emoticone
Tako se pjevalo sinoć nakon utakmice! Gradom su odjekivale sirene automobila, trubile navijačke trube, vijorile se zastave, cijeli je grad bio prekriven crvenim i bijelim kockicama. Slavilo se dugo, slavila se čak i utakmica između Poljske i Austrije, zbog onog zadnjeg gola u sudačkoj nadoknadi koji je tog trenutka bio kao još jedan gol za Hrvatsku.
Mislila sam da ću ovu svima nam važnu utakmicu pratiti u društvu velikog broja navijača, negdje u centru grada sa svojom obitelji, baš kao i onu prošlu. No sasvim neočekivano i iznenadno, naša se predutakmična euforija pretvorila u ružan san koji je mogao završiti u najgoroj mogućoj varijanti. Na sreću, bili smo baš u pravo vrijeme na pravome mjestu i na kraju smo ipak slavili.
Netko ovako:


a netko ovako (ono tužno lice je baš zbog ovoga):


Bolničke su sobe, iako pune, bile živahne i u njima bolest nije stanovala u tim trenucima. I tu se disalo za kockastu ekipu tamo u Klagenfurtu i navijalo se kao da smo svi tamo. Svi su tv-prijemnici bili uključeni. Živo se pratila i komentirala svaka akcija i svi smo s nestrpljenjem čekali sučev zvižduk. I nikome nije bilo važno zbog čega je baš tu gdje je. O tome se razmišljalo kasnije.
Emoticone Emoticone Emoticone Emoticone Emoticone Emoticone Emoticone
Svoj toj dragoj dječici želim što brže ozdravljenje i da sljedeću utakmicu gledaju u nekom veselijem okruženju.
coloriage Gif AnimesGif Tes amis preferes Tatty Teddy2
Slavlje se nastavilo i danas, pogotovo u našem vrtiću. Klinci su već ujutro pod "punom ratnom spremom" napravili pravi dar-mar! Jadne tete! Ma neka, nek' se dječica vesele!

A vi, dragi roditelji, nađete li se u situaciji da vam dijete naoko bez ikakvoga razloga počne oticati i uz to se pojavljuju i crvenilo i plikovi, nemojte čekati da to samo prođe, osobito ako je zahvaćeno područje usta i/ili vrata. Obavezno se javite liječniku koji će pratiti razvoj događaja i na vrijeme poduzeti potrebne mjere.I pokušajte se prisjetiti svih detalja o tome što je dijete radilo, jelo i pilo u zadnjih 24 sata. Tako ćete izbjeći neugodne situacije, nimalo bezopasne, baš kao što smo i mi moguću tragediju ipak zamijenili slavljem.
Emoticone Emoticone Emoticone Emoticone Emoticone Emoticone Emoticone
Ah, da, petak je, trinaesti...Emoticone jeste li dobro zavezali cipele? Pazite da ne prolazite ispod skele, zaključajte vrata stana i zatvorite prozore. Ne prolijevajte vodu iza ponoći...sutra je subota, četrnaesti...Emoticone

©2008 Sandrine








Prethodna priča Naše priče Nova priča

3 komentara:

Anonimno kaže...

Robin hou želimo brzo ozdravljenje i još brži povratak kući!
A u vrtiću će u ponedjeljak biti repriza, slikat ćemo ih zajedno, pa će valjda jedna od nas uspjeti spasiti slike :-)

Anonimno kaže...

lijepi pozdravi za ovaj doista srcem pisan blog čitamo se

Unknown kaže...

family
hvala na dobrim željama, prenešene su! A repriza? Ma neće to bit samo repriza nego i priprema za Poljsku!!! Izgleda da mi je memorija bila prepuna pa se slike nisu spremale.

herring gull - to mora da je negdje iz Švedske! Nekako mi vikinški zvuči :)! Kad god dođeš, dobro dođeš, sve je na ovom blogu pisano srcem, a tako će i ostati, jer većina napisanoga je za moju, a i drugu dječicu. Pa kako onda drugačije pisati nego srcem! Drago mi je da ima čitatelja i tako daleko!

 

Sandrine's 3 columns templates